Vereniging

VVTNN, de Vereniging Vertalerscontact en Tolkenpool Noord- en Oost-Nederland, is opgericht in 1981. Wij zijn professionele tolken en vertalers die in het noorden en oosten van het land zijn gevestigd. Ons werkgebied strekt zich uit tot de rest van Nederland en zelfs daarbuiten.

LID WORDEN EN LEDENINFORMATIE
Bent u al lid en wilt toegang tot het besloten gedeelte, log dan hier in.

Na 25 mei 2015 nog geen inlogcode ontvangen? Mail het secretariaat.
Hoe u lid kunt worden, leest u onderaan deze pagina.

De vereniging wil het contact tussen opdrachtgevers en gekwalificeerde tolken en vertalers vergemakkelijken. Sinds de oprichting is VVTNN daar veelvuldig in geslaagd en werd veel kwaliteitswerk afgeleverd.

DESKUNDIGHEIDSBEVORDERING
Daarnaast organiseert de VVTNN regelmatig bijeenkomsten, workshops en lezingen voor de leden. Zo kunnen deze kennis en ervaring uitwisselen en op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen de branche. Ter promotie van onze naamsbekendheid waren wij o.a. aanwezig tijdens de Bedrijven Contactdagen 2012 in Assen en op de MKB-dag Internationaal in Leeuwarden (2013). Uiteraard onderhouden we nauwe contacten met zusterorganisaties. Alle VVTNN-leden zijn aangesloten bij de Kring Noord- en Oost-Nederland van het NGTV. VVTNN-bestuursleden coördineren tevens deze regionale taalkring van het NGTV. Veel activiteiten worden gezamenlijk georganiseerd.

logo_ngtv_fc_kring-n-o-nederland-medium

Lid worden – Bent u vertaler en/of tolk en hebt u belangstelling voor het lidmaatschap van de vereniging, klik danhier. Voorwaarden: u bent al lid van het NGTV en u bent gevestigd in Noord-Oost-Nederland.

Bouw een netwerk op van professionele vertalers en tolken in uw eigen regio. Hoor uit de eerste hand wat er speelt op ons vakgebied. Besteed uw kostbare rolex replica horloges tijd aan deskundigheidsbevordering en niet aan onnodig reizen!

Bent u al lid en wilt toegang tot het besloten gedeelte, log dan hier in.

U bent al VVTNN-lid maar hebt na 25 mei 2015 nog geen inlogcode ontvangen? Mail het secretariaat.

logo VVTNN liggend tolken en vertalers